#universitatsrefugi de l’ACUP i Fan News Club (14 de desembre de 2015)

http://www.ivoox.com/universitatsrefugi-l-acup-i-fan-news-club_md_9722846_wp_1.mp3″

 

banner-refugiats-cat_0

La mobilització internacional davant la crisi dels refugiats continua i aquí, a Catalunya, les universitats no s’han fet enrere. Precisament, el lema que ha usat l’Associació Catalana d’Universitats Públiques és “Les universitats catalanes, amb els refugiats”.

Des de l’ACUP, l’Associació Catalana d’Universitats Públiques, s’està treballant per donar suport als refugiats quan arribin al nostre país. L’objectiu és establir “un punt de trobada entre totes les universitats catalanes en què estudiants i professors refugiats puguin connectar”, segons ha afirmat en Pere Vilanova, Representant de la Universitat de Barcelona (UB).

Són diverses les mesures que s’estan i que es duran a terme en un futur. I per parlar-ne amb més detall hem comptat amb la presència de la NADIA GMELCH, tècnica de l’ACUP. 

IMG-20151215-WA0000

 

 


 

baixa Fan News Club és un projecte que es va engegar el 10 de setembre d’aquest any. Es defineix com la primera xarxa social de notícies i una eina de comunicació transmèdia amb un marcat caràcter social. Una mostra d’aquest tret és que de moment han contractat 12 persones del Programa Làbora i 18 més han passat el procés de selecció corresponent i es troben en la borsa de treball a l’espera de ser contractades.

El Programa Làbora és un programa d’inserció laboral que s’adreça a aquelles persones que es troben en risc d’exclusió social. Aquest programa està liderat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona en el que col·laboren un gran ventall d’entitats socials, entre elles Trinijove, i empreses de la ciutat.

Perquè ens entenguem, el Programa Làbora és una mena de mercat laboral destinat a les persones en risc d’exclusió que ofereix una borsa de candidatures on les empreses troben a la persona que millor encaixa amb les seves necessitats. També s’ofereix un acompanyament per a que la persona en qüestió s’adapti el més aviat possible al seu lloc de feina.

Les empreses i entitats de l’àrea metropolitana de Barcelona tenen l’oportunitat de participar en un projecte de ciutat, innovador i a favor de la inclusió social, que les vincula a una iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa. I és així com Fan News Club ha decidit comptar amb la feina de 12 repartidors i repartidores provinents del Programa Làbora.

Vam comptar amb en TONI AYALA, membre fundador i director del mitjà, per a que ens expliqués què és Fan News Club i, sobretot, per conèixer la seva part més social.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s