Violència de gènere I (23 de novembre de 2015)

http://www.ivoox.com/violencia-genere-1_md_9482648_wp_1.mp3″

Demà és 25 de novembre, declarat el Dia Internacional contra la violència de gènere l’any 1981 en la primera Trobada Feminista de Latinoamèrica i el Carib celebrada a Bogotà, Colòmbia. En aquest primera quedada, les dones van denunciar la violència masclista en l’àmbit domèstic i la violació i l’assetjament sexual en l’àmbit dels governs, incloent-hi la tortura i els abusos que patien moltes presoneres polítiques. El 1999, l’ONU va donar caràcter oficial a la data del 25 de novembre.

Per contextualitzar el tema dintre del districte de Sant Andreu hem volgut parlar amb la LAIA ORTIZ, regidora de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

25n

 

Tot seguit hem entrevistat a IRENE SANTOS, dona que ha patit maltractaments físics i psicològics. A través de la seva pàgina de Facebook, La Chica de al Lado, vol donar suport a altres dones que han viscut una experiència similar a la seva. Moltes gràcies, Irene, per haver-nos acompanyat i  i mostrar-nos que és possible recuperar-se i dir PROU a la Violència de Gènere.

 

 

2 pensaments sobre “Violència de gènere I (23 de novembre de 2015)

  1. Me alegro por ella, pero no a todas el denunciar nos soluciona el problema, yo si llego a saber el poco soporte que iba a tener no lo hubiese hecho.
    Mi ex marido se ha saltado la orden de alejamiento tres veces y no ha pasado nada.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s